wingspread aan het water 2011

Ontwerp met duidelijke lijnen, waterpas uitvoering.
Hoogwaardige isolatie en installatie bieden comfort, het hele jaar door.

Jaren 20 woning, Hollewatering 1B Poeldijk 
Na drie jaar in overleg met gemeente uiteindelijk toch de juiste papieren binnen gehaald, om ons onderkomen van de toekomst te laten bouwen. Met “WnS architecten” als sturende partij, werd uiteindelijk bouwbedrijf Aad van Marrewijk geselecteerd om ons huis te mogen bouwen. Hij was de gene die de meeste besparingen door wist te voeren, zonder in te leveren op kwaliteit. Voor ons was van belang dat de prijs–kwaliteit verhouding in balans was. Ons huis, een jaren ’20 model, verlangde de nodige vakmanschap en architectonische ondersteuning, om alle facetten uit die tijd te plaatsen.

De samenwerking tussen bouwer-architect-opdrachtgever, verliep perfect. De strakke voorbereiding heeft er voor gezorgd dat de bouwkosten, op een paar kleine extra’s na, binnen de begroting bleef.

En zie, een geweldig huis, voorzien van moderne techniek, energie vriendelijk, prettig in onderhoud en gereed om de toekomst aan te kunnen. Jörg en Dave van WnS, Aad, Bart en Tim van Bouwbedrijf Aad van Marrewijk, hartelijk bedankt voor de bijzonder prettige samenwerking. Graag tot een volgende keer. 

Ab en Annemieke van Marrewijk