in stijl van belgische cottage 2008-2009

Beste Aad ( en kandidaat kopers ),

Toen wij een kavel kochten in 2007 zijn we eerst gaan googlelen en kwamen we bij Goldewijk en Livingstone.
Goldewijk viel vanwege de prijs af dus het werd Livingstone. Dachten we, want toen we afwijkingen van het standaard verhaal wilden doorvoeren kregen we daar een fikse rekening voor gepresenteerd. Op zich is dat nog niet eens zo raar maar de manier van communiceren met Livingstone heeft ons doen besluiten het bij een plaatselijke bouwer te zoeken.
In de periode met Livingstone kregen we in een half jaar tijd te maken met 3 verschillende personen en allerlei ruis op de lijn. Wij vonden dat dat niet prettig werkt.

Bij Aad van Marrewijk heb je te maken met een ondernemer die terugbelt als dat gevraagd wordt en die dus nakomt wat hij beloofd heeft. Vader Aad doet de bouw zelf en jr. bespreekt en denkt mee en trapt op de rem als hij denkt dat iets niet verstandig is. Het was voor ons het eerste nieuwe huis en wat ons betreft is dat prima verlopen.

Ik ben er ook van overtuigd dat je uiteindelijk qua prijs op hetzelfde uitkomt als bij zo'n soort Livingstone. Logisch dat als je een standaard Livingstonehuis bouwt, dat je goedkoper uit bent maar zodra je afwijkt kun je financieel of qua meedenken beter bij Aad zitten.

 En zo denken wij erover. 

Groeten, Peter en Len Arkesteijn  ( kom gerust langs want hij kan ook goed bouwen )