split level van het hoogste niveau 2006

Aanbeveling van Bouwbedrijf Aad van Marrewijk

In 2006 hebben wij samen met Bouwbedrijf Aad van Marrewijk onze huidige villa aan de Veenweg te Den Haag gerealiseerd. Wij kijken met veel plezier en waardering terug op de intensieve samenwerking met Bouwbedrijf Aad van Marrewijk zowel vóór, tijdens als ná het bouwproces. 

Voor ons combineerde Bouwbedrijf Aad van Marrewijk ouderwets vakmanschap aan hedendaagse creativiteit en innovatie. Op basis van transparante prijs- en werkafspraken en ongemeen positieve klantreferenties zijn wij destijds de samenwerking met Bouwbedrijf Aad van Marrewijk aangegaan. 

Het bouwteam overleg met architect en bouwbedrijf hebben wij steeds als zeer stimulerend ervaren. Met oog voor de grenzen van de budgettaire mogelijkheden en de geldende planningafspraken, op basis van gedegen materiaal- en bouwkennis en met onderling enthousiastmerende creativiteit werd er voortdurend naar gestreefd de bij ons bestaande woonwensen optimaal in te vullen. Bouwbedrijf Aad van Marrewijk gaat bouwtechnische uitdagingen niet uit de weg en stelt er eer in om de klant op maat te bedienen en werk van hoogwaardige kwaliteit af te leveren.

Via de korte communicatielijnen heeft Bouwbedrijf Aad van Marrewijk zich steeds correct en alert opgesteld. Wij zijn tot op de dag van vandaag buitengewoon gelukkig met het unieke eindresultaat. 

Wij bevelen Bouwbedrijf Aad van Marrewijk dan ook van harte bij u aan als uw ambities verder reiken dan het realiseren van zo maar een mooie woning. 

Léon Tinke en Miarka Luyten.